Fira de l’Ocupació, el do de l’oportunitat

 In Uncategorized @ca

Primer a la ciutat de Tarragona, 27 de febrer, i aquesta mateixa setmana al Baix Penedès. La Cambra de Tarragona ho ha tornat a fer. I ho ha fet bé, molt bé. Tant que la Fira de l’Ocupació, en les seves successives edicions i diferents emplaçaments, és un èxit que va a més i supera totes les expectatives.

De fet, si sumem les afluències d’aquests dos darrers certàmens ens trobem amb una xifra global de prop de 4.000 visitants i més de 90 empreses participants.

La fórmula de l’èxit sembla senzilla, segons el seu plantejament: posar en contacte empreses que necessiten contractar amb persones que busquen feina o volen canviar la que ja tenen.

Dit així no sembla tampoc res de l’altre món. Però la fórmula de l’èxit cal buscar-la tant en el “quan” com en el “com” es planifica aquest acte. I això, com passa en les millors cuines, té molt a veure amb la mà del cuiner. Cuinera en aquest cas. La llista dels ingredients tot i ser important no seria determinant.  La qual cosa fa que els plats que surten dels fogons de la Cambra tinguin la demanda que tenen, i és que es preparen a consciència.

Seguint amb el símil culinari, el que passa a la Cambra de Tarragona en el cas de la Fira de l’Ocupació, però també en d’altres projectes, és que qui està al capdavant de la cuina, la Laura Roigé, té molt clar, què agrada, què convé, i com servir i servir bé als comensals. A més, la resta de xefs, maîtres, sommeliers, caps de sala, cuiners, tots i totes… funcionen com un rellotge suís amb un objectiu únic: que el servei sigui un èxit.

I el do de l’oportunitat on estaria en aquesta cuina? Doncs en servir producte de temporada, de proximitat i qualitat. I aquí hi hauria la mà del Josep Oriol Fernández, sempre amunt i avall i que sap escoltar molt bé i decidir encara millor la composició dels menús.

A Folch Time no podem ser imparcials. I menys encara amb la Fira de l’Ocupació. A més d’ocupar-nos de la Comunicació corporativa i el Màrqueting digital de la Cambra hem participat a les dues darrers edicions de la Fira, celebrades a Tarragona, per tant tenim una visió de 360 graus del que es cou i, el més important, de com es menja.

Per això entenem que més d’un 90 per cent de les empreses participants diguin que repetiran en successives edicions de la Fira de l’Ocupació, la que ja és per mèrits propis (gracies a l’equip i la feina que hi ha el darrera) la principal plataforma d’ocupació a les Comarques de Tarragona en format firal.

A seguir així per molts anys!

Recommended Posts

Deixa un comentari