Hem estrenat estand virtual

 In Uncategorized @ca

Què et sembla el nou estand virtual de Folch Time? L’hem estrenat amb motiu de la Fira de l’Ocupació que la Cambra de Tarragona organitza els dies 2 i 3 de març. Juntament amb 30 empreses més estem buscant perfils professionals.

A Folch Time som ESPECIALISTES en Comunicació Corporativa, Màrqueting Digital i Posicionament Online i Offline.

Ens INSPIRA ajudar a les empreses a assolir una òptima visibilitat, en xarxes, mitjans de comunicació i grups d’opinió, per tal d’impulsar el seu creixement i convertir-les en organitzacions més proactives.

Tenim la VOCACIÓ de ser el Departament de Comunicació i Màrqueting d’aquelles empreses que, per estratègia i/o rendibilitat opten per externalitzar aquestes funcions.

Gestionem amb la màxima CONFIDENCIALITAT l’estratègia dels nostres clients a mitjans i canals de comunicació, gràcies a la nostra experiència i coneixement del mercat.

Desenvolupem, creem i actualitzem els continguts de les APLICACIONS de suport per dur a terme una política activa de comunicació: web, app, dispositius mòbils…

Tenim les eines, les ganes i una trajectòria contrastada per ajudar-te a comunicar millor, tant a nivell intern com extern.

Ens truquem?

Posts recents

Deixa un comentari